Trajanje: 22-23.06. Čarter let
Lokacija: Kalinjingrad, Rusija
Cena: od 1335€
Rezerviši
 • UTAKMICA SRBIJA – ŠVAJCARSKA 22. jun 2018
  Direktan čarter let na dan utakmice
  22-23. jun 2018.

  Svetsko prvenstvo Rusija 2018 Srbija – Švajcarska

  Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) je 21. po redu Svetsko fudbalsko prvenstvo. FIFA je 2. decembra 2010. u Cirihu objavila da će se, po prvi put, u skladu sa politikom FIFA, Svetsko prvenstvo u fudbalu odigrati u Istočnoj Evropi. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Finale će biti odigrano na stadionu Lužniki u Moskvi.

  Prisustvujte utakmici reprezentacije Srbije protiv Švajcarske u Kaljiningradu na Svetskom prvenstvu u fubalu u Rusiji 2018!

  Program putovanja:
  1. dan 22.06. BEOGRAD – KALINJINGRAD
  Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije u 09.30h. Polazak aviona za Kalinjingrad u 11.30h (JU3660), dolazak u Kalinjigrad u 13.30h po lokalnom vremenu. Transfer do stadiona “Kaliningrad Stadion”. Odlazak na turu razgledanja upoznavanja sa gradom uz lokalnog vodiča. Povratak do stadiona. Utakmica SRBIJA – ŠVAJCARSKA igra se od 20:00 čas po lokalnom vremenu. NAPRED ORLOVI! Nakon utakmice, transfer do aerodroma.

  2. dan 23.06.2018. KALINJINGRAD – BEOGRAD
  Polazak aviona za Beograd u 01.10h (JU3661), noćni let. Dolazak u Beograd oko 03.05h. Kraj programa.

  Cena aranžmana po osobi: $1.595 (~1.335 €)

  Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate

  Aranžman Srbija – Švajcarska obuhvata:
  – Čarter let na relaciji Beograd-Kalinjingrad-Beograd kompanijom AIRSERBIA,
  – 1 hladan snack tokom leta,
  – Transfere prema programu,
  – Poklon – ulaznice za utakmicu Srbija – Švajcarska 1. kategorije,
  – Dokumentaciju koja je potrebna za utakmice (registracija i autorizacija ulaznica + FAN ID ),
  – Usluge pratioca grupe,
  – Turu upoznavanja sa gradom (lokalni vodič na engleskom jeziku) uz ručak u gradu.
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Srbija – Švajcarska ne obuhvata:
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje,
  – Individualne troškove putnika.

  Način plaćanja:
  – 50% ukupnog iznosa avansno radi potvrde rezervacije. Preostalih 50% najkasnije 5 dana po potvrdi aranžaman od strane ruskih partnera.

  Napomena: Cena u ponudi može se razlikovati od krajnje cene i zavisi od dostupnosti ulazica i termina rezervacije i KONAČNA JE TEK PO POTVRDI OD STRANE PARTNERA U RUSIJI! Aranžman će ucelosti biti potvrđen po uplati depozita.

  Podatke o putnicima potrebno je dostaviti najkasnije 40 dana uoči putovanja, kako bi se blagovremeno mogla popuniti i dostaviti sva dokumentacija potrebna za realizaciju aranžmana.

  U ponudi su i sledeći Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani:
  14 dana / 13 noćenja, tokom sve 3 utakmice reprezentacije Srbije u takmičenju po grupama
  6 dana / 5 noćenja, Srbija – Kostarika u Samari 16.06.
  6 dana / 5 noćenja, Srbija – Švajcarska u Kaljiningradu 22.06.
  – 10 dana / 9 noćeja, tokom polufinala (Petrograd) i Finala (Moskva).

  NAPOMENE:
  Organizator putovanja Srbija – Švajcarska zadržava pravo promene programa Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
  Uz program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016. Cenovnik br 1. od 07.05.2018.