Trajanje: od 2020 - 2 dana / 1 noćenje
Lokacija: Subotica - Palić - Morahalom - Segedin
Cena: 4890 din
Rezerviši
 • Izlet Morahalom, Palić, Segedin

  2 dana / 1 noćenje, autobusom
  DATUM POLASKA:
  DAN ZALJUBLJENIH I PROLEĆE 2020 (vikendi)

  1. dan: BEOGRAD (MOGUĆ POLAZAK I IZ NOVOG SADA) – SUBOTICA – PALIĆ

  Okupljanje putnika na Novom Beogradu, polazak sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) u 08:00. Polazak iz Beograda. Putovanje ka *Subotici i obilazak centra grada. Fakultativna poseta Gradskoj kući. Slobodno vreme, zatim polazak na Palić.

  Šetnja po Paliću. Slobodno vreme za ručak i uživanje. Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan. Kasno popodne, odlazak do kompleksa „Jelen Salaš“ ili “Majkin Salaš” . Smeštaj u sobe i slobodno vreme. (Svake subote uveče u restoranu Jelen Salaša ili Majkinog Salaša uživo sviraju tamburaši.) Noćenje.

  2. dan: PALIĆ – SEGEDIN – MORAHALOM – BEOGRAD

  Doručak. Odlazak do Mađarske: polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča. . Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do Morahaloma u banju Eržebet 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h) kada je predviđen polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.

  Preuzmite čitav program Izlet Morahalom, Palić, Segedinu PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 4. od 18.10.2018.

  Izlet Morahalom, Palić, Segedin

  DAN ZALJUBLJENIH I PROLEĆE 2020 (vikendi)

  Cena aranžmana 5990 din
  Snižena cena: 4890 din

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Izlet Morahalom, Palić, Segedin obuhvata:
  – Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  – Obilazak Subotice, Palića i Segedina prema programu;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – 1 noćenje sa doručkom na salašu ili vili 1. kategorije (1/2 ,1/2+1 sobe, višekrevetne na zahtev putnika);
  – Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;
  – Troškove organizacije putovanja;
  – Rezervaciju stola u restoranu Jelen salaša ili Majkinog salaša za veče uz tamburaše (izjašnjavanje u agenciji).

  Izlet Morahalom, Palić, Segedin ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Ulaznice za banju Eržebet u Morahalomu 900 din (2300 forinti);
  – Obilazak Gradske kuće u Subotici – 300 din (Dodatno: obilazak tornja sa vidikovcem – 200 din);
  – Obilazak vinarije Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 900 din;
  – Samo obilazak vinarije, bez degustacije – 400 din;

  – Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
  – Individualne troškove putnika.

  Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

  Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.

  Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen najmodernijom francuskom tehnologijom.

  Etno kompleks Jelen Salaš: apartmani i sobe uređene u rustičnom stilu, sa ručno pravljenim nameštajem. Tu se nalzi parking i dečje igralište a restoran, pored objekta za smeštaj, nudi najbolja vina iz regiona i tipična mađarska, vojvođanska i bosanska jela po kojima je poznat.

  Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

 • Izlet Morahalom, Palić, Segedin,

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu, kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
  Program Izlet Morahalom, Palić, Segedin rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.
  Cenovnik br 3. od 18.03.2017.