Krf-Bella-Vista
Trajanje: U PRIPREMI 12 dana / 9 noćenja
Lokacija: Najlepše plaže Krfa
Rezerviši
 • 10 PLAŽA KRFA – NOV NAČIN LETOVANJA!
  KRF LETOVANJE

  U PRIPREMI
  12 dana / 9 noćenja autobusom

  ČAROBNI KRF je ostrvo koje je jedno od najlepših na svetu. BEZ PRETERIVANJA. Njegovih 217 kilometara obale spaja plaže zlatnog peska, zelenih ravnica, uvale belog kamena, mirisnih planina, nestvarno lepih zaliva, grada čija se lepota poredi sa Venecijom…
  PLAŽE KERKIRE STAVILE SU OVO OSTRVO NA TOP PET OSTRVSKIH DESTINACIJA NA SVETU !!!
  Tu su letnjikovce pravili austrijska kraljica, nemački kralj, engleski lordovi, ali mu dušu daju i ribari, običan svet koji voli život…

  Obilazak najznčajnijih plaža Krfa:

  Paleokastrica
  Glifada
  Kasiopi
  Kanali ljubavi
  Sunset beach
  Peroulades
  Barbati
  Moraitika
  Dassia
  Ostrvo Vido i Srpska kuća
  Dvorac Ahileon
  Mogućnost krstarenja

  POĐITE SA NAMA I OSETITE NEŠTO POTPUNO NOVO!
  SVAKOGA DANA IDEMO NA NOVU PLAŽU (bez doplata)
  PROGRAM UKLJUČUJE PREVOZ I 9 NOĆENJA U HOTELU SA BAZENOM U GUVIJI

  PROGRAM PUTOVANJA KRF LETOVANJE 10 PLAŽA:

  1. dan – Sastanak grupe u 13.00h na Novom Beogradu, kod stajališta gradskog prevoza preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta) i skejt parka. Polazak autobusa u 13:30h. Putovanje kroz Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi odmora, pasoških kontrola i carinskih formalnosti.

  2. dan – U jutarnjim časovima dolazak do luke Igumenica. Ukrcavanje na trajekt i dvosatna plovidba do ostrva Krf. Smeštaj u apartmanski hotel Asteraki*** u Guviji. Hotel je apartmanskog tipa, sa bazenom, otvorenim barom… Odmor u hotelu do ranog popodneva. Slobodno vreme za odlazak na plažu. Noćenje.

  3. danPolazak do grada Krfa i fakultativna poseta Srpskoj kući i odlazak brodićem na ostrvo Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice. Zajednička šetnja i slobodno vremeza ručak u gradu Krfu. Fakultativni odlazak do palate Ahileon-1*. *(pročitaj opis)
  Polazak na plažu Moraitika, gde se nalazi restoran u vlasništvu  grčke porodice koja je od boravka srpske vojske jako vezana za Srbe i Srbiju. U povratku obilazak spomenika palim borcima Drinske divizije u mestu Agios Mateos. Oko 19:00 časova povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan – Polazak prema Sidariju i poseta čuvenim kanalima ljubavi-2*. Tokom boravka odvojićemo malo vremena i za odlazak na plažu Peroulades, ili Sunset Beach-3*.
  Polazak iz Sidarija u oko 19:30 i povratak u hotel. Noćenje.

  5. dan – U poslepodnevnim časovima polazak ka Paleokastrici i seocetu Lakones-4*. Paleokastrica je jedno od onih mesta na Krfu koja se moraju posetiti.
  Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

  6. dan – Slobodan dan ili organizovani odlazak do jednog od najvećih Aqua parkova u Evropi-5*, na samom Krfu ili na plažu Dassia, jednu od najvećih plaža na Krfu. Postoji mogućnost vožnje gliserom do Ipsosa i nazad uz kupanje u bistrom moru. Posle povratka, odmor, a zatim večernji obilazak grada Krfa-6*.
  Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  7. dan – Posle slobodnog pre podneva, polazak na najčuveniju peščanu plažu na na Krfu. Glifada je carstvo žutog peska pored koje prolazi jedna od svežijih struja na Krfu.
  Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  8. dan – Fakultativno krstarenje brodom uz najlepše plaže i ručak –7*. Uveče Fakultativni odlazak na GRČKO VEČE 8* u tavernu Tripa, u brdima iznad grada Krfa, Povratak u hotel. Noćenje.

  9. dan – Polazak ka lepim uvalama Kasiopija sa belim kamenom i neverovatnom bojom tirkiza. Celodnevno kupanje. Povratak u hotel. Noćenje.

  10. dan – Odlazak u Guviju na mesto gde se nalazi spomen ploča koja podseća na tačku iskcavanja prvih srpskih vojnika na Krf. Slobodan dan, ili prepodnevni odlazak na plažu Barbati, koja se nalazi tek nekoiko kilometara od našeg hotela. Fakultativno * žurka u jednoj od najpoznatijih porodičnih taverni na Krfu. Žurka počinje večerom uz izbor najtradicionalnijih grčkih jela. Noćenje.

  11. dan – Napuštanje hotela u jutarnjim časovima i polazak ka luci. Ukrcavanje na treajekt i plovidba do Igumenice. Vožnja do Janine-9* pored koje prolazi autoput kojim idemo i obilazak.
  Polazak ka Solunu-10* Polazak za Beograd u večernjim časovima.

  12. dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa

   Cene su izražene po osobi

  TERMINFIRST MINUTE CENAREDOVNA CENA
  01-12.09.2018.
  1/2 studio355 €399 €
  1/3 studio349 €389 €
  1/4 apartman349 €389 €

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

  Krf letovanje

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman Krf letovanje 10 plaža obuhvata:

  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom i klima uređajem
  – 9 noćenja u hotelu Asteraki 3* ili hotelu iste kategorije u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta
  – Obilaske plaža i grada Krfa prema programu
  – Trajekt Igumenica-Krf-Igumenica
  – Usluge vodiča u svakom autobusu
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman Krf letovanje 10 plaža ne obuhvata:
  – Fakultativne izlete:
  – Palata Ahileon – 15 EUR / deca do 12 godina 10 EUR;
  – Vožnja brodom na ostrvo Vido i obilazak znamenitosti – 5 EUR;
  – Krstarenje brodom uz ručak– 27 EUR;
  – Ulaznice za Aqualand park – Deca do 4 g. – besplatno, deca od 4 – 12 g. 22 EUR, odrasli 29 EUR;
  – Grčko veče 26 EUR;
  – Žurka u Grčkoj taverni ( večera uz čašu domaćeg vina ) – 22 EUR;
  – Doplata za jednokrevetnu sobu –200 EUR;
  – Korišćenje klima uređaja u hotelu Asteraki – 5 EUR dnevno po smeštajnoj jedinici;
  – Međunarodno zdravstveno osiguranje ~1 EUR po osobi po danu. Osiguranje nije obavezno ali ga je preporučljivo imati;
  – Boravišnu taksu: od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 1,5 € po sobi dnevno za hotele sa 3 zvezdice. Plaćanje je na licu mesta, po dolasku u objekat;
  – Individualne troškove putnika.

 • Krf letovanje

  Napomene u vezi smeštaja:
  Apart Hotel Asteraki***

  Apart Hotel Asteraki*** u Guviji nalazi se samo 8 Km od centra Kfra u mestu Guvija i 200 m od plaže. Opremljen je apartmanima i studijima sa kupatilom, kuhinjom i klima uređajem. Smeštaji se nalaze oko bazena, okruženog travom i cvećem, dok popločane uličice stvaraju prijatnu i tradicionalnu atmosferu. Hotel poseduje bazen, snek bar i noćni bar pored bazena, restoran, recepciju sa sefovima koji se doplaćuju na licu mesta, besplatni Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, TV salu, salu za bilijar i elektronske igre, prostoriju za čuvanje prtljaga i privatni parking za goste hotela.
  Svaka soba opremljena je sa TV, klimom i kupatilom (tuš/WC). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje).

  *U slučaju popunjenosti kapaciteta, proširenja broja mesta ili više sile, organizator zadržava pravo da goste smesti u objekat iste ili više kategorije u Guviji ili susednim mestima.

  1* Palata Ahileon, jedne od najlepših zdanja, koje je podigla austrijska princeza Elizabeta u slavu antičke umetnosti, a veruje se da ju je posvetila svom tragično preminulom sinu. Dve statue Ahileja koje prikazuju muško i žensko viđenje sveta. Ahileon je atrakcija zbog koje mnogi zapadnjaci dolaze na Krf. Tokom Prvog svetskog rata u njenu je bila srpsko-francuska vojna bolnica.

  2* Selo Sidari je bez sumnje turistički centar severne strane Krfa. Čuveno je po uvalama i stenama koje su izvajali vetar i more, kao i Kanalu ljubavi (Canal d’Amour). Veruje se da ko prepliva kanal sa svojom voljenom osobom, ostaje zauvek u ljubavi.
  Osim kanala ljubavi tu je i čista peskovita plaža sa izuzetno čistim i mirnim morem.

  3* Peroulades, ili Sunset Beach je mesto gde ćemo sačekati neverovatan zalazak sunca po kojoj je ova plaža i dobila nadimak. U podnožju velike stene, pokrivena crvenim peskom, sa nekoliko prerasti ili prirodnih kamenih mostova, plaža Peroulades budi veoma jake emocije. Zato ponesite i maramice, nije retkost da ovde neko zaplače.

  4* U Paleokastrici, možete da uživate u jednoj od šest “ušuškanih” finih plaža, okruženih visokim liticama, maslinjacima, limunom i čempresima. Najlepši pejzaži na Krfu se mogu videti upravo ovde. Paleokastrica ima mnogo odličnih taverni, kao i barova pa i klubova. Posetićemo i manastir Presvete Bogorodice, koji se nalazi na steni iznad mora i u njemu čuveni muzej sa drevnim ikonala, ali i kostima kita!Za zainteresovane organizovaćemo posetu seocetu Lakones sa predivnim pogledom na zalive.

  5* Aqa park Sidari jedan je od najvećih u Evropi I predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakuzija, i dugih i brzih tobogana. Na raspolaganju su vam Crna rupa, Četiri tvistera, Kamikaze, Hidrina tuba, Multislide i mnogi drugi.
  Za one koji vole opušteniju zabavu na raspolaganju su Lazy river i đakuzi bazen. U Aqua parku se organizuju i igre Family rafting i Deep Blue Kayak.

  6* Večernji obilazak grada Krfa. Uveče se ulice starog grada napune turistima i domaćim stanovništvom. Šetnja kamenim „lavirintom“ ulica koji je nasleđe venecijanske arhitekture ima posebnu draž, što potvrđuje i činjenica da je grad Krf stanica koju veliki i luksuzni kruzeri ne zaobilaze.

  7* Fakultativno krstarenje brodom uz ručak- polazak broda oko 10h iz Guvije. Utoku jutarnje voznje služe se kafa i keksići. Plovidba istočnom obalom pored mesta Dasia, Ipsos, Barbati, Nisaki… Zaustavljanje na jednoj od lepših uvala do koje se moze stići samo brodom . Kupanje, ručak ( kobasica, suvlaki, rizoto, tzatziki salata, grčka salata, hleb). Nastavak plovidbe do Kasiopija slobodno vreme za šetnju, obilazak prelepog ribarskog mesta ili kupanje u najlepsim sljunkovitim uvalama sa tirkiznom bojom mora…Povratak oko 17h
  u toku plovidbe služi se piće u neograničenim količinama ( vino, sokovi, voda )
  netaknuta priroda sa mnostvom lepih uvala, mesta i vila poznatih licnosti…Odlicna zabava uz dobru muziku i ucenje sirtakija, obilje hrane uz neograniceno pice tokom plovidbe.

  8* Fakultativni odlazak na GRČKO VEČE u tavernu Tripa, u brdima iznad grada Krfa, koju od 1936. drži ista porordica i spada praktično, u kuturnu vrednost Krfa. Grčko veče u taverni tripa je zaista posebno, jer je ambijent autentične grčke taverne, dopunjen specijalitetima sa Krfa, koji se služe u pravim porculanskim tanjirima, te ih nije preporučljivo lomiti kada plesači podignu atmosferu 😉

  9* Janina je centar okruga Epir i leži na jednom od najvećih jezera Grčke. „Kao paša u Janini“ kažu Grci za nekog ko je uživa na nekom lepom mestu. Lepota i način života u Janini su posebni. Obići ćemo tvrđavu na jezeru Pamvotida u samom centru grada.
  Slobodno vreme za kafu i kratku šetnju Janinom.

  10* Obilazak Soluna. Dolazak u centar grada u poslepodnevnim časovima. Kratak obilazak crkve Svetog
  Dimitrija, zaštitnika grada Soluna, u kojoj se nalaze mošti ovog Sveca. Obilazak rimske Agore i centralnog
  trga Aristotelis. Slobodno vreme za šoping i šetnju.

  NAPOMENE:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja Krf letovanje 10 plaža usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja Krf letovanje 10 plaža.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu za popuste, kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.
  U slučaju nedostatka slobodnih kapaciteta, agencija zadržava pravo promene hotela za drugi hotel iste ili veće kategorije.
  Program Krf letovanje 10 plaža je rađen na bazi 25 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz program Krf letovanje 10 plaža važe Opšti uslovi putovanja – Boreas travel, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 192/2020.

  Ukoliko ste više zainteresovani za klasično Krf letovanje, pogledajte našu ponudu za vilu Dimitris u mestu Dassia. Nalazi se na samoj obali, a aranžmani su na 10 noćenja.