Trajanje: PROLEĆE 2019 / jednodnevni izlet
Lokacija: Đerdapska klisura
Cena: 4990 din
Rezerviši
 • Krstarenje Đerdapom
  jednodnevni izlet

  PROLEĆE 2019

  Naredni polasci:
  PROLEĆE 2019
  PROGRAM PUTOVANJA:

  Polazak autobusom u 06:30 iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam (kod nekadašnjeg restorana Zlatna medalja), a u 08:00 iz Beograda, sa parkinga marketa Super Vero i Jumbo u bulevaru Milutina Milankovića (blok 24), preko puta Buvlje pijace.

  Kratku pauzu napravićemo kod Golubačke tvrđave za fotografisanje (ukoliko nam uslovi dozvole) i nastavak putovanja ka Donjem Milanovcu i Đerdapu. Ukrcavanje na brod i krstarenje đerdapskom klisurom u trajanju od oko 1,5 sat kroz Mali i Veliki kazan, a idući tim putem videćemo brojne signalne kućice, Hajdučku vodenicu, Decibelovu glavu na rumunskoj strani i Trajanovu tablu na našoj strani. Ova tabla je sa carskog druma iz rimskog perioda i moguće je videti samo sa vode.

  Po završetku krstarenja, odlazak do Kapetan Mišinog Brega na ručak sa odličnim vlaškim specijalitetima. Na ovom, prema rečima stranih turista koji posećuju Srbiju u organizaciji Boreas Travel-a, najlepšem vidikovcu u Srbiji, uživamo u pogledu na Dunav i đerdapsku klisuru u posebnoj atmosferi ovog prostora.

  Nakon toga krećemo ka Lepenskom viru gde ćemo obići najznačajnije nalazište iz doba neolita (staro 9,5 000 godina).

  Povratak za Beograd i dolazak oko 21:00.

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 03.10.2016.

  Krstarenje Đerdapom

  PROLEĆE 2019
  Cena aranžmana 5550 dinara
  Snižena cena 4990 dinara

  Doplata za polazak iz Novog Sada 850 dinara, a minimum za polazak iz NS je 10 putnika. Cena za decu 4400 din u pratnji jedne osobe, 4200 ako je u pratnji dve odrasle osobe. A ako je dvoje dece i dve odrasle osobe cena po detetu je 4200. Deca imaju mesto u mini busu ili autobusu i dečiji meni.

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, turističkim autobosima sa audio-video opremom, klimom;
  – Usluge vodiča u svakom autobusu;
  – Krstarenje Đerdapskom klisurom;
  – Ručak na Kapetan Mišinom Bregu sa tradicionalnim vlaškim specijalitetima;
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  – Ulaznicu – Lepenski vir 400 RSD
  – Individualne troškove putnika

 • Izlet krstarenje Đerdapom

  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  NAPOMENE:

  Ovaj program rađen je na bazi 35 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

  Uz izlet krstarenje Đerdapom važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Boreas Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.