Trajanje: 2018.
Lokacija: La Plagne - Paradiski
Cena: u pripremi
Rezerviši
 • Skijanje u La Plagne!
  Cena paket aranžmana izražena u € po osobi:
  PREVOZ + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS

  Termin28. jan. / 04. feb. 2017.   
  SmeštajPlagne CentarAime 2000
  Mesto polaskaNišBeogradNišBeograd
  Studio za 4 osobe379 €369 €409 €399 €
  Std/App za 5 osoba369 €359 €
  Apartman za 5 osoba389 €379 €409 €399 €
  Apartman za 6 osoba389 €379 €
  Studio za 3 osobe395 €385 €
  Studio za 2osobe479 €469 €

  – Za neskijaše cena se umanjuje 120 € od cene paket aranžmana.
  – Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 90 € od cene paket aranžmana;
  – Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu na dan uplate Banke Intese.

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – La Plagne – Niš;
  – Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja;
  – Šestodnevni ski pass za skijanje u La Plagne (225 km staza);
  – Troškove pratioca grupe;
  – Troškove organizacije putovanja;

  Aranžman ne obuhvata:
  – Lokalne takse, 1 € po osobi po noći (deca do 12 god ne plaćaju) – plaćanje u agenciji;
  – Mogućnost doplate ski pass-a za skijanje u celoj skijaškoj oblasti – Paradiski (425 km staza) (NIJE OBAVEZNO, ali PREPORUČUJEMO) – plaćanje u agenciji: 6 dnevni ski pass za Paradiski u terminu 28.01./04.02. – 25 €;
  Posteljinu i peškire u apartmanu – (doplata: ___ € ) NIJE OBAVEZNO, možete poneti svoje;
  – Završno čišćenje apartmana, opciono sami ili uz doplatu;
  – Obavezan depozit za najam apartmana 300 € po apartmanu (zavisi od strukture apartmana) – raspitati se u agenciji, plaća se na licu mesta – isključivo kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju prilikom razduživanja apartmana ili par dana kasnije, ukoliko nema oštećenja;
  – Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom

  Napomene:
  – svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
  – putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
  – maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
  – promena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je na 5 dana.
  – objekti nisu opremljeni higjenskim sredstvima.

  Ovaj program je radjen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
  U slučaju promena na monetarnom trzištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja SKI & SUN Travel licenca ministarstva turizma OTP 381/2010. čiji je Boreas travel ovlašćeni prodavac
  račun br. 160-380906-18

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  – Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  – Kreditne kartice : Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
  – Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.03.2017. godine bez uvećanja. .

 • 27. januar 2017. Polazak iz Niša u popodnevnim časovima. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Dnevna i noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i Francusku.
  28. januar 2017. Dolazak u La Plagne u kasnim popodnevnim satima i smeštaj u apartmane. Slobodno vreme.
  29.01. – 03.02. 2017. Šestodnevno skijanje u ski oblasti La Plagne / Paradiski (225/425 km staza).
  04. februar 2017. Priprema za put, raspremanje i odjava iz apartmana. Provera apartmana. Polazak za Srbiju u podne. Obilazak OUTLET shopping centra – Vicolungo, u blizini Milana (www.thestyleoutlets.it). Nastavak puta ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
  05. februar 2017. Dolazak u Beograd u prepodnevnim, a u Niš u popodnevnim časovima.

 • Paradiski, sa svojih 425 km staza, predstavlja jednu od tri najveće ski oblasti u Francuskoj i povezuje 3 područja za skijanje: La Plagne, Peisey-Vallandry i Les Arcs. Po broju staza i skijaškom prostranstvu može stati rame uz rame sa legendarnim ski oblastima – Tri doline i Tignes-Val d Isere.
  La Plagne, sa svojih 225 km staza i druga skijaška oblast, Les Arcs povezani su Vanoise Express žičarom, jedinstvenom double-decker žičarom na svetu u čiju izgradnju je uloženo 15 miliona evra u sezoni 2003/4. Sa kapacitetom od 200 ljudi, premošćuje 1800 metara nadmorske visine u 4 minuta vožnje, brzinom od 12.5 m/s, te predstavlja jednu od najvećih gondola na svetu. Fantastični pogled iz žičare na Ponthurin dolinu ostaviće svakog bez daha.

  • Plagne Centar

   Plagne Centar studiji i apartmani u epicentru jednog od najpopularnijih ski centara na svetu. Smešteni su na oko 1900 metara nadmorske visine, u neposrednoj blizini ski liftova, sa mogućnošću direktnog izlaska na same staze za skijanje, kao i povratka sa staze do apartmana.

  • Residence Aime 2000

   Rezidencija Aime 2000, odnosno zvanično “Le Paquebot des Neiges” nalazi se u najvišem skijaškom naselju – Aime La Plagne na 2.100 m. Ovaj grandiozan objekat, jedinstven u Alpima, smešten u središtu Aime la Plagnea predstavlja ogromnu zgradu apartmanskog tipa, koja se sastoji iz više blokova i ima sve potrebne sadržaje (trgovine, restorane, pekare, kafiće i pabove), tako da nije potrebno izlaziti iz samog objekta kako biste se snabdeli namirnicama ili uveče provodili, a stazama za skijanje je moguće pristupiti direktno iz samog apartmana (ski in/ski out). Aime la Plagne je povezan gondolom s kompleksom Plagne Centre, kao i sa celim ski kompleksom – Paradiski.
   Smeštaj je u standarnim i komfornim studijima za 2, 3 i 4 osobe, kao i dvosobnim apartmanima za 5 i više osoba.
   Komforni studiji poseduju mašinu za pranje sudova i skoro su renovirani.