Trajanje: 7 polupansiona
Lokacija: Rafailovići, Crna Gora
Cena: od 215€
Rezerviši
 • Rafailovići

  Rafailovići su bivše ribarsko mesto, sada vrlo popularna turistička destinacija poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere. Vrlo povoljna klima Rafailovića sa 220 sunčanih dana u godini, čini da ovo mesto bude dosta posećeno od strane turista. Ispred Rafailovića na dužini od oko 2000 m, prostire se poznata Bečićka plaža. Ova plaža je davne 1936. godine proglašena najlepšom prirodnom plažom Evrope. Rafailovići su dobro povezani sa ostalim turističkim mestima, jer imaju marinu osposobljenu za pristajanje glisera i čamaca. Zbog toga su dobar izbor i za porodice koje letuju sa decom, kao i za mlađe generacije željne provoda. Oaza mira i tišina koja se ovde nalazi, pružiće vam relaksaciju tokom dana, a blizina Budve, koja je poznata po noćnom provodu, zadovoljiće vašu potrebu za pesmom i igrom.

  Hotel Obala 3*

  Nalazi se na samoj plaži u Rafailovićima. Raspolaže 1/2, 1/3 sobama i 1/4 apatrmanima. Sve sobe i apartmani imaju kupatilo, terasu, frižider, televizor, telefon i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Na upit je moguće dobiti i krevetac za bebu uz doplatu. U prizemlju hotela su restoran i recepcija. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela)

  SADRŽAJI: Kupatilo, TV, telefon, terasa, Klima (uključena u cenu), Frižider

  Cene su izražene u EUR po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela)- Sopstvenim prevozom

  Termin22.08.
  29.08.
  29.08.
  05.09.
  05.09.
  12.09.
  12.09.
  19.09.
  19.09.
  26.09.
  26.09.
  03.10.
  03.10.
  10.10.
  broj noćenja7777777
  1/2 soba215215215215215215215
  1/3 soba215215215215215215215
  1/4 app215215215215215215215

  Cene su izražene u EUR po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela)- Autobuskim prevozom

  Tip sobe22.08.
  29.08.
  29.08.
  05.09.
  05.09.
  12.09.
  12.09.
  19.09.
  19.09.
  26.09.
  26.09.
  03.10.
  03.10.
  10.10.
  Broj noćenja7777777
  1/2 soba250250250250250250250
  1/3 soba250250250250250250250
  1/4 app250250250250250250250

  Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; 1/3- trokrevetna soba; 1/4 četvorokrevetni apartaman.

  SLIKE

  MAPA

 • PROGRAM PUTA

  1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd – Niš u 19:00 h. Putovanje magistralnim putem Beograd – Rafailovići, sa kraćim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
  2.-6. dan – Dolazak u Rafailoviće u prepodnevnim satima. Smeštaj u sobe (najranije od 14:00 h). Boravak u izabranom smeštaju na bazi 7 polupansiona. Slobodno vreme za individualne aktivnosti..
  7. dan – Napuštanje soba najkasnije do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa za Srbiju. Polazak za Beograd oko 19:00 h u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju (a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).
  8. dan – Dolazak u Beograd na turistički terminal, u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

  ARANŽMAN Rafailovići letovanje OBUHVATA:
  – smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi 7 polupansiona (doručak- švedski sto i večera –jela po izboru)
  – prevoz autobusom turističke klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd-Rafailovići-Beograd, (Ukoliko je odabrana usluga aranžman koji obuhvata prevoz i smeštaj)
  -organizaciju aranžmana.

  ARANŽMAN Rafailovići letovanje NE OBUHVATA:
  – prevoz autobusom turistička klase (audio / video oprema, AC), na relaciji Beograd-Rafailovići-Beograd, (Ukoliko je odabran aranžman sopstvenim prevozom),
  -obaveznu boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1,50 eur po osobi po danu),
  -međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  – individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u hotelu.

  Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

  POGODNOSTI:

  -Dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu.
  -Dete od 2 do 12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
  -Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%
  -Prvo dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju popust 30%, a drugo dete od 2 do 12 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%, u pratnji 2 odrasle osobe.
  -Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe.
  -Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
  – 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.
  – 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2020. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju
  – 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2020. godine – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja).
  – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA)

  AUTOBUSKI PREVOZ:
  Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd – Niš u 19:00 h. Povratak iz Rafailovića je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u večernjim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

  PREVOZNIK:
  Preduzeće Omni Bus je organizator i glavni/primarni prevoznik putnika, koji preko Mayak Tours-a d.o.o. rezervišu prevoz,odnosno autobusku kartu za prevoz do/od mesta u kome su rezervisali smeštaj preko posredničke agencije Mayak Tours d.o.o. Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu.
  Putnik je obavezan da dva dana pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa.Prevoznik zadržava pravo da uz saglasnost putnika predmetni prevoz realizuje u saradnji sa drugim prevoznikom, koji ima isti, ili sličan program, uz obavezno poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program prevoza ili samo neke elemente programa prevoza, kao što su transferi i drugo.

  SOPSTVENI PREVOZ:
  Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum pet dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera (Mayak Travel Service) radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje Crne Gore). U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije.

   

 • NAPOMENE:
  – putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00 h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00 h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
  – predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
  – u slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestu u kojem je smeštajna jedinica, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće od smeštajne jedinice.
  – organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu,
  vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
  – organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak:
  putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
  – na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju ličnu kartu ili crveni biometrijski pasoš.
  – organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju Crne Gore.
  – putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
  – maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati ovrerenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
  – potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja i Garancijom putovanja.
  – za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 50 prijavljenih putnika po planiranom polasku/po određenoj smeni.
  – first i last minute ponude – organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili smeštaj po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na naknadu, za razliku u ceni.
  – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
  – u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
  – agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
  – u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 50) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom, koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, transfere, izlete ili drugo)

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja  licenca ministarstva turizma OTP 29/2020  čiji je Boreas travel ovlašćeni prodavac
  Cenovnik broj 1.  18.08.2020.