Trajanje: 9 polupansiona
Lokacija: Rafailovići, Crna Gora
Cena: od 325€
Rezerviši
 • Rafailovići

  Malo ribarsko mesto smešteno na kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3 km koje povezuje ovo mesto sa Budvom. Pored prelepe plaže i zelenila, Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao i Tivta (17 km), ovo mesto čini privlačnim kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor.

  Hotel Ponta Nova 3*


  Nalazi se iza apartmana Ponta i liftom je povezan sa šetalištem. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu sa pogledom na more, frižider, televizor i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Ishrana je u restoranu “Kapetanova konoba” na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela).

  Cene su izražene u EUR po osobi na bazi 9 polupansiona

  ObjekatUslugaTip sobe08.06.
  17.06.
  17.06.
  26.06.
  26.06.
  05.07.
  05.07.
  14.07.
  14.07.
  23.07.
  23.07.
  01.08.
  01.08.
  10.08.
  10.08.
  19.08.
  19.08.
  28.08.
  28.08.
  06.09.
  06.09.
  15.09.
  15.09.
  24.09.
  broj noćenja999999999999
  Hotel Ponta Nova 3*Polupansion1/2 soba325425470565630630630630555470425390
  1/3 soba325425470565630630630630555470425390

  SLIKE

  MAPA

 • PROGRAM PUTA

  Rafailovići letovanje
  1. Dan
  Polazak autobusa u 19:00 sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 i nastavak putovanja prema Rafailovićima.

  2.-10. Dan
  Dolazak u Bečiće u prepodnevnim satima. Smeštaj u sobe najranije od 14:00. Boravak u izabranom smeštaju na bazi 9 polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela).

  11. Dan
  Napuštanje soba najkasnije do 09:00. Polazak za Beograd oko 19:00 u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).

  12.Dan
  Dolazak u Beograd / Novi Sad u jutarnjim satima. Kraj usluge.

  ARANŽMAN Rafailovići letovanjeOBUHVATA:
  U zavisnosti od odabranog smeštaja/aranžmana:
  – Smeštaj u pansionu Obala, hotelu Obala 3* ili hotelu Ponta Nova 3* na bazi 9 polupansiona (doručak-švedski sto, večera-izbor više jela)
  – organizaciju aranžmana

  ARANŽMAN Rafailovići letovanje NE OBUHVATA:
  – Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd-Rafailovići-Beograd
  – boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1.3 eur po osobi po danu)
  – individualne troškove putnika.

  Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.

  POGODNOSTI

  U pansionu Obala, hotelu Obala 3* ili hotelu Ponta Nova 3*:
  – dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
  – dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
  – prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%
  Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

  NAČIN PLAĆANJA

  Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Addiko Bank a.d. za efektivu, na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
  – 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge
  – platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja
  – 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2018. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju
  – 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2018. godine – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja).

  PREVOZ

  Polazak iz Novog Sada u 17:00 sa parkinga kod hotela “Sajam” (doplata 20 EUR), iz Beograda u 19:00 sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42, dan ranije od datuma u tabeli, povratak iz Rafailovića u 19:00 poslednjeg dana boravka.
  Cena povratne karte: 35 EUR za odrasle, 25 EUR za decu do 12 godina. Cena karte u jednom pravcu: 25 EUR. Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište

  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum započinjanja aranžmana. Vremena i mesta polazaka iz gradova Srbije:

  GradMesto sastankaVremeDoplata 
  BeogradNovi Beograd, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 4219:00 h/
  Novi Sadparking hotela “Sajam”17:00 h20 eur
  Vršacparking hotela “Srbija” 17:00 h20 eur
  Pančevoparking ispred vatrogasnog doma 18:00 h15 eur
  Zrenjaninparking autobuske stanice17:00 h20 eur

  Povratak iz Rafailovića je oko 19:00 poslednjeg dana boravka. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika. Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u večernjim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova. Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.
  Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.
 • NAPOMENE:
  – putnici u smeštajne jedinice ulaze posle 14:00h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
  – predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
  – putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u hotelu.
  – organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju Crne Gore.
  – putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
  – organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu, vremena polazaka i sl.) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike i sl.).
  – organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
  – maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara, ili u sudu i opštini, ukoliko to one overavaju.
  – jačina signala interneta (WiFi), brzina i kvalitet protoka i povezivanja, kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom hotelu, letovalištu i regiji, kao i od drugih faktora.
  – potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
  – u slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  – agencija zadržava pravo korekcije programa i cene u slučaju promene kalkulativnih elemenata ili više sile, kao i da promeni redosled pojedinih elemenata programa putovanja ukoliko je to neophodno zbog nastalih nepredvidivih okolnosti ili više sile, mogućnosti rezervacija ulaza i drugo, što se ne smatra promenom programa putovanja u odnosu na putnika i prijavu za putovanje.
  – agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije.
  – agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih
  akcija i specijalnih programa.

  Uz ovaj program važe opšti uslovi organizovanja putovanja Omniturs licenca ministarstva turizma OTP 235/2010. čiji je Boreas travel ovlašćeni prodavac
  račun br. 165-3399-33