izlet uvac putovanje
Trajanje: OD PROLEĆA 2020 - 2 dana / 1 noćenje
Lokacija: Beograd - Uvac - Sjenica - Zlatar - Zlatibor
Cena: 4890 din
Rezerviši
 • Izlet Uvac i Zlatibor

  2 dana / 1 noćenje / autobusom
  OD PROLEĆA 2020

  Naredni polasci:
  OD PROLEĆA 2020

  Program putovanja:
  1. dan: Beograd* – Uvac – Sjenica.
  Postoji mogućnost polaska iz Novog Sada. Doplata je 1800 RSD.
  Polazak iz Beograda oko 07:00 sa stajališta gradskog prevoza kod skejt parka preko puta TC Ušće (pored Brankovog mosta). Usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac.

  Fakultativnо ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Fakultativni obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. U povratku kupanje u kanjonu ispod srednjovekovne tvđave Klek (u zavisnosti od vremenskih uslova). Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkogi sira.

  Fakultativno, safari od 20 minuta u jednom smeru po livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni. Dolazak na vidikovac “Molitva”, gde će ogromni lešinari leteti ispod vas, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti. Povratak džipovima na mesto ukrcavanja u autobus.

  Odlazak do konačišta Borići u Sjenici. Večernja šetnja Sjenicom. Smeštaj i noćenje.

  2. dan: Zlatar – Zlatibor – Beograd.

  Doručak. Putovanje do Zlatara, gde zajedno odlazimo na vidikovac na obroncima planine (oko 450m od parkinga). Posle pauze za kafu ili šetnju, nastavljamo vožnju ka Zlatiboru, gde odlazimo u fakultativnu posetu selu Mušvete (ili odmor na Zlatiboru) na degustaciju dalmatinske pršute i vina u zlatiborskom selu … Neobična stvar je da je jedan Dalmatinac otkrio da je za njegovu pršutu najbolji novi dom upravo Zlatibor. Poseta preduzeću „Aćim“ koje se bavi proizvodnjom trajnih suvomesnatih proizvoda i vina . Degustacija dalmatinskog pršuta sa Zlatibora, dalmatinske pančete, kulena i vina. Povratak na Zlatibor, slobodno vreme za odmor i kafu.

  Polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima.

  Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 15.02.2016.

  Izlet Uvac i Zlatibor
  OD PROLEĆA 2020

  Cena aranžmana iznosi 5990 din
  Snižena cena iznosi 4.890 din

  Način plaćanja:
  – Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
  – Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
  – Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz modernim, visokopodnim turističkim autobusom sa audio-video opremom, klimom, kapaciteta do 55 sedišta
  – 1 noćenje sa doručkom u konačištu Borići u Sjenici(1/2 ,1/3 sobe)sa TV-om, TWC, fenom. Konačište je u procesu kategorizacije kao hotel 4*. Visoke je klase i očekuje se da bude jedan od nosilaca turizma u Sjeničkom kraju. Doručak je na bazi klasičnog posluživanja uz izbor nekoliko vrsta jela
  – Usluge vodiča u svakom autobusu
  – Troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:
  Fakultativne izlete:
  – Izlet i vožnju čamcima na Uvcu + ručak kampu rendžera na Uvcu – 1650 din
  – Ručak na Uvcu bez vožnje čamcem – 500 din
  – Ulaznice za Ledenu pećinu – 150 din
  – Safari džipovima do vidikovca “Molitva” – 1400 din
  – Degustaciju pršute, vina i rakije u selu Mušvete (praktično ručak) – 650 din

  – Doplata za polazak iz Novog Sada 1800 RSD
  – Individualne troškove putnika

  Slike i snimak

  O kanjonu reke Uvac i zašto ga vredi posetiti možete čitati i ovde.

 • Izlet Uvac i zlatibor

  Napomene:
  Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu agenciju za popuste, kao i kako bi sa agencijom proverili da li ima dovoljno mesta.

  Ovaj program rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Boreas Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.